ΚΥΡΙΕ ΔΕΝΔΙΑ, ΕΙΣΤΕ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝ 25 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ;

Με τον κ.Δένδια, δεν είχαμε ποτέ προσωπικές επαφές. Μάλιστα του ευχόμαστε(γιατί άλλωστε να μην χαρούμε;)η αστυνομία επι των ημερών του να είναι πιο χρήσιμη και πιο δίκαιη για το κοινωνικό σύνολο, να κόψει τις ιστορίες με την παραβίαση ανθρωπίνων δικαιωμάτων , να απαρτίζεται από πιο συνετούς αξιωματικούς και πάνω απ'ολα να βρεθεί λύση με δίκαιες κρίσεις ώστε να οργανωθεί καλύτερα και από αστυνομία βίας και αστυνομοκρατίας, να μεταβληθεί σε πραγματικό όργανο προστασίας του πολίτη.

Όμως κύριε Δένδια νομίζουμε ότι θεωρείται εξαιρετικά προσβλητικό για το όνομα σας(γεγονότα που κατηγγέλθησαν στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ 2), σύμβουλός σας να ενημερωνόμαστε από ασφαλείς πηγές ότι απαίτησε να ασκηθεί αυτόφωρη διαδικασία σε μισθοσυντήρητο δημοσιογραφο του site για ανύπαρκτο...δημοσίευμα. 25 όργανα της τάξης πήγαν να πιάσουν τον λήσταρχο Γιαγκούλα την ώρα που στην Κηφισιά επιχείρηση αιματηρής ληστείας και ομηρίας βρισκόταν σε εξέλιξη.

Πολύ κρίμα κύριε Υπουργέ, γιατί αρχίσαμε πολύ άσχημα και με κάποιους από το συνάφι που σας περιτριγυρίζει μάλλον θα έχουμε κακά ξεμπερδέματα...


makeleio.
http://heraklion1.blogspot.com/

Image Hosted by ImageShack.us
ΕΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΣ...ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Followers