Πρωινό Ant1: όλο το παρασκήνιο των μεταγραφών

Το μόνο σίγουρο όπως διαβάζουμε στην Espresso είναι ότι Σίσσυ Χρηστίδου και Χρήστος Φερεντίνος από σήμερα πάνε διακοπές και η Σταματίνα Τσιμτσιλή αναλαμβάνει την ψυχαγωγική ζώνη και δεν μπορούμε παρά να αναμένουμε να δούμε τι θα δούμε!
Ο Γιώργος Παπαδάκης θα πάρει μία εβδομάδα ακόμη παράταση, αφού οι πολιτικές εξελίξεις και τα γεγονότα τον κρατάνε ακόμη σε εγρήγορση.
Όπως διαβάσαμε στην Espesso, μέχρι σήμερα θα κλείσει το θέμα με το πρωινό του ΑΝΤ1 και να έχουν πέσει και οι υπογραφές με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το καλοκαιρινό πρωινό θα χωρίζεται σε δύο ενότητες: από το πρωί στις 7.00 μέχρι τις 9.00 η Ντόρα Κουτροκόη, ο Ντίνος Σιωμόπουλος, η Χριστίνα Τσιόκρη και ρεπόρτερ από το ειδησεογραφικό τμήμα του καναλιού θα παρουσιάζουν όλες τις τελευταίες εξελίξεις και αμέσως μετά, από τις 9.00, έρχεται η Σταματίνα με το πάνελ της στο κομμάτι της ψυχαγωγίας.
Η εκπομπή (που, σύμφωνα με τους μέχρι τώρα προγραμματισμούς, θα έχει τον ίδιο τίτλο, «Πρωινό ΑΝΤ1») θα έχει ενότητα μαγειρικής, ζωδίων κ και πάνω κάτω θα είναι μια από τα ίδια όπως όλα τα πρωινάδικα. Έτσι λοιπόν τα θέματα που μένουν να λυθούν είναι σχετικά και με τις στήλες της εκπομπής που δεν είναι ξεκάθαρα τα πράγματα αλλά και με το θέμα του τι ώρα θα τελειώνει αυτή η εκπομπή δεν υπάρχει ξεκάθαρη απόφαση, μπορεί να είναι 11 ή 12 το μεσημέρι.
Στα ζώδια όμως ένα από τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι των συζητήσεων είναι αυτό του Γιώργου Πανόπουλου, καθώς είχε και στο παρελθόν συνεργαστεί, στην τηλεοπτική σειρά «Ο πόλεμος των άστρων».
Ακόμη ακούγεται ότι σημαντικό ρόλο θα έχει και ο Σπύρος Σούλης, που τον θέλουν αν συνεργάζεται με το πρωινό αν καταφέρει να χωρέσει και το πρωινό στο πολυάσχολο πρόγραμμα του!

http://heraklion1.blogspot.com/

Image Hosted by ImageShack.us
ΕΜΠΑ ΚΑΙ ΔΕΣ...ΠΟΛΛΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

No comments:

Post a Comment

Popular Posts

Followers